Zpět do obchodu
 
 

5 žhavých tipů na GRIL & STYL & CHILL

5 žhavých tipů na GRIL STYL CHILL

Chcete se na grilovací párty předvést? Zkuste něco nového, neotřelého, jedinečného! Máme pro vás 5 žhavých tipů, se kterými ohromíte děti, kamarády, praktické hospodyňky i všechny letní pohodáře. Neměly by vám však k tomu chybět NOVÉ GRILOVACÍ VYCHYTÁVKY Z LINIE PRIVILEGE!

1. OPEČENÉ MARSHMALLOW BEZ BARVIV A KONZERVANTŮ

vidlicka.gif

Populární bonbóny z našlehaného cukru MARSHMALLOW, opečené nad ohněm, sklidí úspěch nejen mezi malými mlsounky. Zázraku v podobě vláčného krému s karamelovou krustou, ve který se bonbón po opečení promění, neodolá ani nikdo z dospělých. A věděli jste, že si můžete MARSHMALLOW udělat i sami doma zbytečných barviv a konzervantů? Stačí vám k tomu v podstatě pouhé 3 ingredience příprava vám zabere necelou půlhodinku. 

Recept na domácí MARSHMALLOW

Ingredience (20 ks):

voda (150 ml studené vody, 50 ml horké vody)
225 g cukru krupice
1 balíček jemné želatiny

Postup: 

Jeden hrnec se 150 ml vody dejte na sporák, vložte do něj krupicový cukr a nechejte asi 15 minut rozpouštět, dokud vám nevznikne sirup. Poté použijte vyšší hrnec, nasypejte do něj želatinu, kterou zalijte 50 ml horké vody a míchejte, dokud se všechna želatina nerozpustí. Do želatiny poté nalijte cukrový sirup a vyšlehejte do pěny. Vzniklou hmout rozetřete na plech a nechejte pár hodin v lednici. Po vytažení z lednice nožem nakrájejte na čtverečky. Případně můžete použít nejrůznější formičky, aby se bońbónky jedly i očima. 
 

TIP: Zkuste opečené marshmallow namočit do čokoládového likéru a získáte nápaditou, malinko opilou, pochoutku pro každou párty.

 

►►► Vychutnejte si to s novou teleskopickou vidličkou PRIVILEGE ◄◄◄

 

2. BEET BURGERY PRO ZPESTŘENÍ CHUTI

shutterstock_423128713.jpg

Už jste grilovali zdravě, neobyčejně chutně a zároveň vás to dostalo do pohody? S BEET BURGERY (řepnými burgery) je to snadné. Řepa je prospěšná v mnoha směrech. Nejen, že ozdravuje organismus, dokonce přispívá duševní pohodě. Burgerovou směs připravíte z 2 ks řepy, hrsti ovesných vloček, čerstvých bylinek (dle chuti majoránka, tymián, petržel), 3 stroužků česneku, 1 cibule, 3 vajec, soli a pepře. Ogrilujete a vložíte spolu s oblohou do pečiva.

TIP: Těsně před grilováním rozdrobte do směsi kousky balkánského sýru a na oblohu použijte baby špenát. Uvidíte, jak vaše chuťové buňky zajásají.

 

►►► Pořiďte si k tomu novou grilovací obracečku PRIVILEGE ◄◄◄

 

3. GRILOVANÁ KREVETA JAKO LUXUSNÍ I DIETNÍ JEDNOHUBKA

Privileg_707430_sortiment.jpg

Pořádáte na zahradě večírek a chtělo by to i nějaké dobré „zobání“ ke drinku? Ogrilujte krevetky. Stačí je na chvíli naložit do emulze z olivového oleje, citronové šťávy, bylinek, soli a pepře a pak nechat pár minut grilovat. Krevetky jsou velice dietní a přitom obsahují množství živin, jako je vápník, vitamin B, jód atd.

TIP: Krevety ugrilujte i s krunýřem, zachováte intenzivnější chuť a měly by se lépe loupat. Sloupané krunýře se dají dále využít do vývaru či omáček. 

 

►►► Přejďěte na nový grilovací rošt PRIVILEGE ◄◄◄

 

4. PORTOBELLO ŽAMPIÓN MODERNÍCH GRILOVAČEK ŠAMPIÓN

bbq-portobello-mushroom-974889_1920.jpg

Už jste ochutnali steakový krémový žampión Portobello? Pokud ne, tak byste si tento zážitek rozhodně neměli nechat ujít. Je to totiž takový výjimečný žampiónový steak, který lze připravit na mnoho způsobů – zapékat, smažit, grilovat, přidávat do vaření a dokonce jím lze plnohodnotně nahradit masový burger v bulce.

TIP: Vyzkoušejte grilované Portobello ovoněné česnekem nebo si opečte jen kloboučky plněné aromatickým sýrem, jako je gorgonzola.

 

►►► Vezměte si na to nové grilovací kleště PRIVILEGE ◄◄◄

 

5. DEZERT Z GRILOVANÉHO ANANASU S MEDOVOU TEČKOU 

shutterstock_438975760.jpg

Není nad to zakončit grilování sladkým dezertem v podobě grilovaného ananasu. Stačí jej nakrájet na kolečka, nechat asi hodinu odležet, aby se vypustila přebytečná šťáva a poté z každé strany opéct na roštu. Z jednoho ananasu tak získáte lehounký dezert pro celou rodinu.

TIP: Kolečka ananasu před vložením na rošt potřete medem nebo posypejte třtinovým cukrem, který vytvoří karamelový efekt.

 

►►► Mašlujte s novou grilovací mašlovačku PRIVILEGE ◄◄◄

Nahoru
 
 

Nastavení cookies

Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme vám je tak, aby všechno fungovalo správně a dle vašich preferencí. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

Nastavení